Coffeeshop tips

De enige plek om veilig wiet of cannabis te kopen in de stad is via een van de vele coffeeshops. In Nederland vind je erg veel coffeeshops, dus er is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

Hoewel coffeeshops niet mogen adverteren, kunt u ze gemakkelijk herkennen. Officiële Nederlandse coffeeshops hebben een groen-witte kentekensticker in de etalage. Om een ​​coffeeshop te betreden, moet je 18 jaar of ouder zijn en een identiteitsbewijs hebben. Coffeeshops mogen geen alcohol verkopen.

Hoe te kopen?

Op het menu van de coffeeshop vindt u hun aanbod. Aangezien coffeeshops geen reclame mogen maken, vindt u over het algemeen geen details op de deur of zelfs binnenin. Vaak is het menu een gelamineerd vel papier dat op de bar ligt, soms omgekeerd. Als je geen menu ziet, vraag het dan gewoon aan de persoon aan de balie en zij zullen je geven wat je nodig hebt. Een algemene vuistregel is: hoe duurder, hoe sterker de wiet. Voor onervaren rokers word je van een gram wiet ongeveer 6 keer high en zou je van een enkele gram minstens 3 joints lekker moeten kunnen maken. Vraag om advies als je het niet zeker weet, deze mensen zijn er om ervoor te zorgen dat alles veilig is. Een andere handige tip is dat coffeeshops over het algemeen goedkoper worden naar mate je verder van het stadscentrum gaat. Vooral coffeeshops op in de zijn vaak duurder dan die in andere delen van de stad.

www.greenhouse-secretfarmers.com

coffeeshop-denhaag.nl