De damp Nicotine

Zoals oorspronkelijk beschreven, heeft een disposable vape een klein mondstuk aan het einde om de smaak van de vloeistof te veranderen. De kleur en smaak van de vloeistof kan verschillen per merk disposable. Voor een standalone disposable, zie de Nude Nicotine Alternatief.Een cartridge is ongeveer 1 tube E-liquid. Een cartridge kan keer op keer worden geopend, daarom wordt het een disposable genoemd – de meeste cartridges zijn precies even groot als dezelfde lengte E-liquid die in een atomizer wordt gebruikt. Een cartridge kan opnieuw worden gevuld met nieuwe E-vloeistof of worden teruggestuurd naar de fabrikant om opnieuw te worden gevuld. 

Het type cartridge verandering hangt af van verschillende factoren op het moment van aankoop.Vullingen in deze categorie zijn starter kits of cartridges die worden hergebruikt.Bijvoorbeeld, Breeze E-liquids kan worden nagevuld met verschillende smaken, of de fabrikant kan meer vullingen geven indien gewenst, afhankelijk van hoe ze E-liquid navulling. Capsules zijn degenen die zijn opmerkelijk in de volgende subcategorie. 

Bijvoorbeeld, de starter kit:Een standaard E-sigaret kan worden gebroken in de tijd. Hoewel, in stand-alone vorm, de batterij zal uiteindelijk sterven en het apparaat zal ofwel moeten worden vervangen of opnieuw worden gekocht. In veel gevallen zal de individuele elektronica in staat zijn om ten minste een of twee cartridges. In die gevallen is het E-liquid echter vrij eenvoudig en overwegend smaakloos met misschien af en toe een vleugje nicotine. Dit soort E-liquids zijn volkomen veilig voor inhalatie via de mond. Zoals u wellicht weet, wordt een e-sigaret, ook al is het een sigaret, niet beschouwd als een tabaksproduct.De meeste modellen uit de hogere klasse beginnen met een ingebouwde e-vloeistof cartridge en een batterij. 

elektrisch roken